Bedrijfsuitje zeilen 

    

                                                              

Met een bedrijfsuitje zeilen met Sunset Sail Charter waait er weer een frisse verhelderende wind door de collega's .     

 

Bedrijfsuitje met zeilen met Uw team doet even al het werk vergeten en brengt de collega's weer tot elkaar .

Wanneer u , mensen wilt bedanken voor een prettige samenwerking en ervoor wilt zorgen dat u in de toekomst nog meer voor elkaar kunt betekenen of iets te vieren heeft dan zijn de arrangementen van Sunset sail charter hier een uitermate geschikte basis voor.

U word ontvangen met een kopje en na kennismaking en uitleg over het schip hijsen we de zeilen. Iedereen die graag wilt helpen word hierbij uitgenodigd .

Geniet van de panoramische uitzichten en van de wind in de zeilen. Sta achter het roer, navigeer of geniet van de vrijheid door ontspannen voor op het schip te zitten.De combinatie van uw wensen en onze ervaring maakt een gegarandeerd onvergetelijke dag! Aan boord kunt u ongestoord en in een informele sfeer collega‚Äôs nog beter leren kennen.Naast een uitgebreide lunch kunt U de dag ook nog afsluiten met een BBQ aan boord .

Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Maak uw wensen kenbaar en kijk op onze agenda bij contact of Uw gewenste datum nog vrij is en vraag vrijblijvend een offerte aan .

     

Actief of passief meezeilen, navigeren; de ervaren bemanning legt u graag de fijne kneepjes uit.

   Schipper Marco van der StaaijSchipper
Marco van der Staaij
T: +31 655943230
F: +31 235715539
E: Sunset Sailcharter
Koninginneweg 43
2042 NK Zandvoort