Zeilen op het IJsselmeer met uw ZakenrelatiesZakenrelaties


Wij bieden u dé ideale combinatie van werk en ontspanning.

Bijvoorbeeld een dag zeilen met belangrijke afnemers ,opdrachtgevers, leveranciers of dealers?

    

Wilt u uw zakenrelaties een bijzondere dag bieden?

Wanneer u uw relaties wilt bedanken voor een prettige samenwerking, ervoor wilt zorgen dat u in de toekomst nog meer voor elkaar kunt betekenen of iets te vieren heeft met uw relaties: dan zijn de arrangementen van Sunset sail charter hier een uitermate geschikte basis voor.

Wat dacht u ervan de contacten met uw relaties te verstevigen of potentiële klanten te interesseren voor uw producten? Tijdens een relatiedag zorgen wij ervoor dat er veel contact momenten tussen u en uw relaties zijn: netwerken is immers direct met een dag als deze verbonden.


Zowel voor binnenlandse als buitenlandse zakenrelaties is het een bijzondere ervaring om de prachtige historische plaatsjes aan het IJsselmeer per schip te bezoeken.

Samen genieten van heerlijk eten en drinken onderweg, panoramische uitzichten en actief of passief meezeilen. Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen een geheel op maat gemaakte offerte naar u toesturen. De combinatie van uw wensen en onze ervaring maakt een gegarandeerd onvergetelijke dag! Aan boord kunt u ongestoord en in een informele sfeer uw zakenrelaties beter leren kennen.

Geniet van de panoramische uitzichten en van de wind in de zeilen. Sta achter het roer, navigeer of geniet van de vrijheid door ontspannen voor op het schip te zitten.

Wij kunnen van alles aanbieden bv een uitgebreide luxe lunch. Of sluit uw dag af met een geheel verzorgd buffet of barbecue. 

Onze catering staat voor u klaar!

Voor een vrijblijvende en passende offerte neem dan contact met ons opSchipper Marco van der StaaijSchipper
Marco van der Staaij
T: +31 655943230
F: +31 235715539
E: Sunset Sailcharter
Koninginneweg 43
2042 NK Zandvoort