Teambuilding zeilen op IJsselmeer 

Teambuilding op het IJsselmeer om de samenwerking van uw personeel naar een hoger niveau tillen of wordt Uw bedrijf geplaagd door interne problemen, dan wordt het tijd om weer eens een uitdaging aan te gaan, om de mensen aan elkaar toe te laten voegen en een hecht team te bouwen .

Ook vergaderen op de zeiltjalk de Vrouwe Gerdina kunt u een creative en heldere geest bij een ieder naar boven halen. 

Een teakhouten interieur, water en een rustgevende omgeving helpen u hierbij. Tijdens het vergaderen kan de Gouwzee op een rustige manier bevaren worden. Bij goed weer kunt u buiten vergaderen, bij slecht weer biedt de kajuit u alle comfort. 

Combinatie zeiltochten 's ochtends teambuilding of vergaderen daarna lunchen en 's middags zeilen. 

Uw schipper/coach heeft, als ondernemer 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en met de teambuilding op de "Vrouwe Gerdina" kan uw team weer op elkaar bouwen en vertrouwen.
Zeilen teambuilding programma:

Tijdens een 'in take' gesprek zal van tevoren uw commentaar vertaald worden in een programma. We varen zeilend van A naar B en gaan een team samenstellen om de helmstok, grootschoot, bakstagen, fok, kluiver, zwaarden, navigeren, overstag gaan en het kapiteinswerk te bemannen.

Er zal van alles mis gaan en dan begint het echte teambuilding. Een evaluatie vindt plaats aan het einde van de dag en belichten we alle gebeurtenissen

  • U kunt ook kiezen voor een personal trainer die extern zal worden aangetrokken ( meer prijs )

    • Van 10.00 tot 19.00 uur
    • Prijs per persoon 99.50 Euro bij volledige bezetting
    • Inclusief lunch en diner 

  • Wilt U onder begeleiding van een personal trainer uw dag compleet maken ,wij werken samen met http://www.centaurgroup.nl training&coaching

Zeilen teambuilding

o.a. ABN-AMRO, FLUOR, SHELL, NUON, Akzo nobel, ProRail- Railsverkeersleiding (120 man), Gemeente Utrecht en Russell Investment Group hebben hun personeel d.m.v. teambuilding met zeilen weer naar een hoger niveau gebracht.


Jongste stuurman van het bedrijf 


Schipper Marco van der StaaijSchipper
Marco van der Staaij
T: +31 655943230
F: +31 235715539
E: Sunset Sailcharter
Koninginneweg 43
2042 NK Zandvoort