Verrassingstocht op het IJsselmeer

Laat de zeiltocht een ander wending nemen door naast het zeilen iets anders te doen. In de ochtend stapt u aan boord en met de wind in de zeilen gaan we naar een onbekende bestemming op het IJsselmeer. De verrassingstocht op het IJsselmeer naar het onbekende kan in de sport, cultuur, wijn & feest sfeer gekozen worden. De catering kan op schip plaatsvinden of op een onbekende bestemming ,naar een onbekende bestemming.Doel om iemand daarmee te verrassen .

Van palingrokerij in Volendam tot Pampus

Al deze plaatsen hebben bijzondere gelegenheden om aan te doen, zoals: Wijnproeverij Victory Wines, de kaasmarkt in Edam, Palingrokerij Smit Bokkum in Volendam, een traditionele foto in Volendam, een bezoek aan het Westfries Museum in Hoorn, Het Forteiland van Pampus of de houten vissershuisjes in Marken.

Voor meerdaagse tochten het Zuidezee museum in Enkhuizen, Het Muiderslot in Muiden of de Bataviawerf in Lelystad of Wakeboardschool Amsterdam.

verrassingstocht op he tijsselmeer tocht2 tocht3 tocht4
tocht5 tocht6 tocht7 tocht8

 

Alternatief

Een verrassende wandeling langs de ouderwetse huizen in Monnickendam Edam Hoorn of Enkhuizen. De catering kan geheel naar uw wensen verzorgd worden, ook zijn tochten zonder catering mogelijk. Prijzen v.a. € 55 p.p. excl.catering, bij volledige bezetting excl.toegangsprijzen

Schipper Marco van der StaaijSchipper
Marco van der Staaij
T: +31 655943230
F: +31 235715539
E: Sunset Sailcharter
Koninginneweg 43
2042 NK Zandvoort